Referanser

Perigon

Zirkel har etablert kvalitet- og HMS systemet vårt samt bistått med sertifisering ihht. ISO 9001:2015. De har siden vært ansvarlig for drift av det etablerte systemet og utfører dette helt i tråd med våre forventninger.

Zirkel er en pålitelig og engasjert samarbeidspartner som vi varmt kan anbefale!

Elcor

Vi har brukt Zirkel til sertifisering på ISO 9001, 14001, intern/eksternrevisjoner og Lean prosjekt. De er profesjonelle og gjør dette veldig lett for bedriften når de tilpasser det slik at det passer for oss. Veldig kjekt når de klarer å få hele bedriften med på laget og ikke bare noen få.

Lean prosjektet omfattet hele bedriften. Utrolig spennende å se hvordan bedriften og ansatte forandret seg til det bedre. Økt trivsel, mer effektive, mer orden, bedre inntjening og mer engasjement fra alle.

Vi snakker i bedriften at vi skal bli litt bedre hver dag. Lurer vi på noe, er ikke veien lang til en telefon til Zirkel som alltid har gode løsninger.

Tampnet

Vi setter stor pris på samarbeidet med Zirkel. Det er alltid høy kvalitet i leveransene deres, som leveres til tiden og i henhold til spesifikasjon. Zirkel er flinke til å sette seg inn i oppgaven og det har stor verdi for oss.

North Well Gefro

Vi bruker Zirkel for å få en profesjonell rådgivning, slik at vi er sikre på at NWG kan holde høy kvalitet på våre KHMS-krav iht. til gjeldende regelverk og kundekrav. Samtidig bistår Zirkel i arbeidet med å trygge arbeidsdagen til våre ansatte.

Vår erfaring er at konsulentene i Zirkel er kunnskapsrike, effektive, engasjerte og de følger tett opp virksomheten vår, på en nær og god måte. Zirkel utfører både intern og ekstern revisjon på en utmerket måte.

Elite Vinduspuss

Vi engasjerte Zirkel i oktober 2014 for å hjelpe oss med å få på plass ISO-9001-sertifisering. Konsulenten vi fikk tildelt, Turid, har lang og solid erfaring med dette og bistod med forslag til nødvendige dokumenter. Hun fulgte oss tett, slik at vi fikk den nødvendige framdriften.

Det viktigste i en slik prosess er å få etablert de rette holdninger og vaner i bedriften. Dessuten å få det bakt inn i verktøyet vi bruker i driften. Turid bistod med å få implementert ISO-rutiner i våre øvrige systemer slik at alt blir mest mulig integrert i det daglige arbeidsverktøyet.

I september 2016 var ISO 9001-sertifikatet på plass på første forsøk. I 2019 utvidet vi, med Turids hjelp, med ISO 14001-sertifikat. Vi synes det er praktisk å fortsette med Zirkel i konsulentrollen for å holde ting vedlike, bare så vi får gjort ting skikkelig og være beredt til de årlige revisjonene.

Vestpak

Vestpak er en del av Freudeberg Oil & Technologies, og har i en årrekke benyttet seg av Zirkel sine tjenester.

«Vi er svært fornøyde med arbeidet Zirkel har gjort og gjør for oss. De er nøyaktige, oppdaterte og profesjonelle», uttaler daglig leder Leif Jarle Grødeland

Noen av våre kunder

{

En trenger gode og solide steiner for å bygge slott

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi vil gjerne høre fra deg!