Tjenester

Zirkel AS har sertifiserte kvalitetsrevisorer, kvalitetsledere, Lean-ledere og DNCF-sertifisert coach. Vi har også lang og bred erfaring innen HR-området og kan bistå med å løse alle HR-relaterte spørsmål og utfordringer, både på operativt og strategisk nivå. Vi har erfaring med effektiv bruk av digitale verktøy som Microsoft365 slik at du og dine forstår og utnytter mulighetene som allerede ligger der.  Våre systemer og vår dokumentasjon utvikles kontinuerlig for å tilfredsstille de krav som kommer fra myndigheter og andre instanser.

Les mer under her om hvilke typer tjenester vi tilbyr, og kontakt oss gjerne for å høre nærmere om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med deres behov og utfordringer.

Våre tjenester inkluderer:

Kvalitet og HMS

Vi bistår som uavhengig tredjepart ved implementering av kvalitet- og HMS systemer, samt vedlikehold og registreringer.

Utleie av personell

Gjennom et solid og spennende fagmiljø innen HMSK, kan vi tilby personell med god og bred kompetanse.

Prosjektbistand

Zirkel har lang erfaring med prosjektarbeid, og har også dyktige samarbeidspartnere med utfyllende kompetanse ved behov.

LEAN

Zirkel tilbyr effektivisering av arbeidsprosesser og ressursbruk ved bruk av LEAN metode. Alle konsulenter har Sort Belte og er Lean Managere.

Prosess

Zirkel bistår med å utvikle og implementere prosessorienterte kvalitets- og styringssystemer basert på Governance, Risk og Compliance.

HMS og internkontroll

Vi bistår med etablering av et systematisk HMS – internkontrollsystem for bedriften eller organisasjonen.

HR-tjenester

Vi bistår med å løse alle typer HR-oppgaver, både på operativt og strategisk nivå.

Digitalisering

Hvordan forstå og bruke digitale verktøy? Vi hjelper deg med Microsoft Office 365.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi vil gjerne høre fra deg!