Referanser

North Well Gefro

— Lederteamet vårt i NWG består av en god miks mellom ansatte som er forholdsvis nye i selskapet og besitter ledererfaring fra tidligere arbeidsgivere, og ansatte som har jobbet lenge i selskapet. Vi var på jakt etter en ledertrening der bestillingen var å skape en større rolleforståelse som leder, samt å kunne utvide perspektivet til å se hele bedriften, og ikke minst at vi som ledergruppe skulle skape sterkere relasjoner til å kunne støtte hverandre i hektiske og utfordrende tider.

— Zirkel tok utfordringen og tilpasset fire ledertreninger for oss. Rådgiveren har vært flink til å bruke sin kompetanse og erfaring til å pushe oss, veilede og gi tilbakemeldinger slik at vi har kunnet ta noen store steg opp og frem som ledergruppe. Rådgiveren kommuniserer på en tillitsfull og tydelig måte slik at de gode diskusjonene rundt bordet kommer naturlig. Og i perioder er hun ikke redd for å ta oss skikkelig ut av komfortsonen, men henter oss inn igjen på trygg grunn slik at vi lander med begge beina samlet når dagen er over.

For oss i NWG så tar vi med oss nyttige verktøy i lederkassen vår og anbefaler ledertreningen til Zirkel for alle dere som ønsker å utvikle dere som et team. 

Eirik Hodnefjell
CEO, North Well Gefro AS