Zirkel i København

By 22. desember 2014 Ukategorisert No Comments

En langhelg i slutten av september reiste Zirkelgjengen, med følge, til København for å spise og gjøre seg fete.

Vi startet med lunsj på uterestaurant for å ha krefter til å gjennomføre en to timer lang sightseeing. På segway… Det var med skrekkblandet fryd at vi møtte opp, noen litt mer avslappet enn andre. Men det gikk kjempefint, de to timene gikk kjempefort. Altfor fort! En gøyal og effektiv måte å bli kjent med byen på – med egen guide rett på øret.

 

 

Etter sightseeing var det tid til en aldri så liten oppussing av overflaten før det var tid for middag og underholdning. Vi skulle i Sirkusbygningen på Wallmans show.

… og FOR et show!!! Vi var heftig begeistret alle sammen, både over maten, underholdningen og bordplasseringen. Dette var helklaff!

 

 

Søndag var det tid for Tivoli.  Der tuslet vi rundt selv, som vi ville, før vi møttes til en bedre lunsj.

 

 

Når vi hadde kommet oss etter lunsjen var det tid for fotballpub og kamp for noen, mens andre heller kunne tenke seg litt shopping.

Noe for enhver smak, med andre ord 🙂 Søndag kveld gikk vi på restauranten Høst for å spise middag. Lokalene var enestående røffe og gjennomførte! Vi i Zirkel hadde til og med egen VIP inngang.

Maten var… ja… hva skal vi si…? Det var nytt, vågalt, noe var veldig godt og noe var ikke godt i det hele tatt. Alle smaksløkene var på jobb og for noen ble det en god jobb for magen i etterkant også. Ikke at maten var dårlig på noen som helst måte, sånn rent kvalitetsmessig, men det ble for spennende rett og slett…

 


Mandag hadde vi ingen felles opplegg, men 100% av Zirkelansatte, med følge, var i Strøget – på shopping 😉 Hele dagen. Noen startet til og med dagen med Champagne lunsj – vi kan å kose oss i Zirkel 🙂

 

Neste nyhet