Zirkel i Amsterdam

By 7. juni 2018 Ukategorisert No Comments

I vår reiste Zirkelgjengen med følge på firma tur til Amsterdam. Vi fikk oppleve byen fra sin beste side med nydelig vær og god stemning.

Lørdag kveld var vi på sightseeing i form av et 2,5 timer langt kanal-cruise, og det anbefales på det varmeste! Der fikk vi nyte et fire retters måltid med god drikke samtidig som vi fikk se Amsterdam fra kanalsiden, og i solnedgang og kveldslys.

Utover det tok vi livet med ro, ruslet rundt og koste oss på fortausrestauranter. Noen leide sykler og fikk sett litt av landsbygda utenfor Amsterdam også.

Søndag kveld spiste vi middag på en japansk restaurant som heter Hosokawa, det var litt av en opplevelse. Vi fikk både middag og show, og lærte kanskje noen tips og triks av kokken også. Vi satt rundt en gigantisk stekeplate og fikk se tilberedningen av all maten vår, samtidig som vi ble servert god drikke. Det smakte vidunderlig, og vi var alle svært imponerte over kokkekunsten som utspilte seg foran øynene våre.

På bildet under kan dere se oss, herlig avslappet, utenfor en fortausrestaurant etter et bedre tapas-måltid med friske bobler i glasset. Samtlige i følget tar nok en tur til, minst, til Amsterdam. Dette gav mersmak.

 

Tusen takk for turen, Turid 🙂