Verdier!

By 7. april 2014 Ukategorisert No Comments
workshop

Ole Andreas, Lene, Lise og Silje

 

Onsdag 5. mars i år hadde Zirkelgjengen en workshop for å etablere de verdiene som skal være styrende for vår handle- og væremåte.

Vi i Zirkel ønsker at våre verdier skal gjenspeiles i alt vårt arbeid, både hos kunde og internt i egen bedrift. Vi vil bruke verdiene eksplisitt som en rød tråd i våre dokumenter, presentasjoner og i omtale av bedriften.

Verdiene ble etablert i beste lagånd og til slutt stod vi igjen med følgende tre verdier:

 

INTEGRITET
OPPMERKSOMHET
DRIV

 

Integritet er vårt anker.
Vi er alltid oppmerksomme på behov og forventninger.
Vår drive gir begeistrede kunder.

 

 

workshop3

Ole, Silje, Lene, Eli og Lise

 

Vi opptrer troverdig i det vi gjør og sier, og setter høye krav til både oss selv, kolleger og produkt vi leverer til kunder. Integritet er forankret i en trygghet om at vi kan faget vårt, er til å stole på og leverer varer med høy kvalitet. Vi har tro på retningen vi faglig har valgt for firmaet, men likevel ydmyke i møte med kunder. Fellesskapet internt i firmaet bygger opp under en felles integritet, og gjør oss trygge på at vi sammen kan spille hverandre stadig bedre.

Vi er opptatt av å være oppmerksomme og se hverandre, se/lytte til kundens behov og være tilpasningsdyktige for å møte krav, ønsker og forventninger.

Driv er selve motoren, «turbodieselinjection», som får oss til å ville levere det lille ekstra. Som driver både oss, kunde og vårt kunnskapsnivå videre. Vi motiverer og motiveres av gode resultater og tilbakemeldinger, vi har vilje og et brennende ønske om å begeistre med vår kompetanse. Driv skal merkes av de vi samarbeider med, det skal merkes at vi gløder og brenner for produktet vi leverer. I situasjoner der vi må jobbe ekstra hardt for å nå et mål, skal vi i fellesskap finne løsninger, motivere hverandre og finne utholdenhet. Rett og slett «all in!».

 

 

workshop2

All in!